Νόμιζαν ότι αυτό το Κτίριο ήταν τελείως Άδειο. Μέχρι που άκουσαν ένα Έντονο Κλάμα…

 

Αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος του Σικάγο αποφάσισαν να ερευνήσουν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, όταν ξαφνικά άκουσαν περιέργους θορύβους να βγαίνουν από μέσα. Αυτό που συνάντησαν οι γενναίοι άντρες και γυναίκες αξιωματικοί, ήταν δύο σκυλιά τα οποία ήταν τόσο υποσιτισμένα που έμοιαζαν σαν σκελετοί.

 

2

Κάλεσαν αμέσων την οργάνωση «Trio Animal”, μια τοπική μονάδα διάσωσης, και έσπευσαν αμέσως σε μία κτηνιατρική κλινική έκτακτης ανάγκης.

333

Ήταν η κλινική, το πρώτο μέρος στο οποίο τα δύο πεινασμένα σκυλιά είχαν το πρώτο πραγματικό τους γεύμα.

527

Αφού έφαγαν, οι κτηνίατροι διαπίστωσαν ότι τα σκυλάκια βρισκόντουσαν σε κρίσιμη κατάσταση.

426

Το κόκκινο θηλυκό σκυλακι, με το όνομα Emmy, ήταν λιποβαρές σε μεγάλο βαθμό αφού ζύγιζε μόνο  10 κιλά. « Θα έπρεπε να έχει τα διπλάσια κιλά » Έγραψαν από το “Trio Animal” οι γιατροί στην σελίδα τους στο Facebook

6

Επειδή ήταν τόσο αδύνατη ο οργανισμός της είχε εξαντληθεί, και οι φροντιστές της θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί  στο πόσο και στο τι θα έτρωγε.

8

Ο φίλος της Emmy, ένα αρσενικό με το όνομα Oscar, ήταν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Όχι μόνο έπεσε σε κατάσταση υποσιτισμού, αλλά υπέφερε επίσης και από υποφωσφαταιμία, μία διαταραχή που επηρεάζει την ποσότητα του οξυγόνου στο αίμα του. Αυτό έθετε σε κίνδυνο την καρδιά του, τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, τους σκελετικούς μυς του και τα εγκεφαλικά του κύτταρα.

722

Ήταν επίσης επικίνδυνα κοντά στο να χάσει το συκώτι του.

919

Παρόλα αυτά αφού πέρασε μήνες σε ένα πρόγραμμα αργής σίτισης, το οποίο περιείχε, μικρά, υψηλά σε λιπαρά γεύματα τα οποία έτρωγε κατά την διάρκεια της ημέρας, πλέον βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

1117

Η Emmy, υιοθετήθηκε ακόμα από έναν από τους  κτηνιάτρους της, τον Anthony.

1214-600x537

Ο Oscar φαίνεται απίστευτα υγιής και επίσης όμορφος .

1313-600x672

Σύμφωνα με την Οργάνωση “Trio Animal” τα σκυλάκια είναι πάρα πολύ χαρούμενα αφού επιτέλους τους δόθηκε η αγάπη και η φροντίδα που τους άξιζε.

1413

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτά τα πανέμορφα και ευτυχισμένα σκυλάκια, ήταν κάποτε στην κατάσταση που ήταν πριν.

sub11-600x400

Πηγή: fanpage.gr

No Comments Yet.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial